Labeko d.o.o.
 

Trsatska 2c
HR-10000 Zagreb

Telefon +385 1 3634 433

Fax +385 1 3634 798

  • Metalurgija & metali
  • Energija & goriva
  • Okoliš & poljoprivreda
  • Kemija & Petrokemija

Kategorija primjene: Separacijska znanost

LECO instrumenti za separacijske znanosti u svijetu su priznati kao vodeća napredna tehnologija u TOFMS i sveobuhvatnoj kromatografiji. Omogućujući najvišu kvalitetu kromatografske rezolucije i masene spektrometrije u laboratorijima diljem europe i svijeta, LECO nudi podršku i dijeli vrhunsko znanje našeg tomu posvećenog i školovanog osoblja.


Aroma Okusi Mirisi

Identificira analite koji uzrokuju loše okuse i mirise za poboljšanu kvalitetu i profitabilnost. Otkriva kompleksnost i esencijalna ulja maskirana matricom. Karakterizira prirodne arome i poboljšava uspješnost proizvoda.

Opširnije...

Zaštita okoliša

Točna identifikacija pesticida i faramaceutika u vodi. Poboljšana kvaliteta vode pomoću identifikacije analita koji uzrokuju loše okuse i mirise. Otkrivanje pravog kemijskog sastava pomoću strategija koje se upotrebljavaju u forenzici i zaštiti okoliša. Širenje analitičkog horizonta s LECO GCxGC i TOFMS.

Opširnije...

Kontrola hrane

Metode za više rezidua i skrining. Sigurnost, autentičnost i slijedivost hrane. Povećana analitička produktivnost i smanjeni troškovi operacija. Osposobite Vaš laboratorij za zahtjevne analize.

Opširnije...

Kemija & Petrokemija

Točno određivanje različitih kemijskih klasa. Karakterizacija uzoraka biogoriva i nafte. Dokazana LECO HRT TOF MS i GCxGC rješenja. Pomaže pri karakterizaciji ekstremno kompleksnih uzoraka.

Opširnije...

Forenzika & Toksikologija

Točna identifikacija metabolita u urinu i krvi. Brza identifikacija i kvantifikacija nederivatiziranih droga. Dekonvolucija kemijskog sastava uzoraka na mjestu zločina. Pametne analize s LECO TOFMS tehnologijom otkrivaju i najzamršenije zločine.

Opširnije...

Biološke znanosti & Farmaceutika

Otkrijte, istražite i identificirajte prirodne lijekove. Povećana sigurnost s točnom identifikacijom nečistoća. Izvrsnost zahvaljujući naprednoj masenoj spektrometriji.

Opširnije...

Metabolomika

Točnost i rezolucija više metabolita s velikom sigurnošću. Povećana propusnost uzorka s pouzdanom i robustnom generacijom podataka. Proširenje metaboličkog horizonta & otkrivanje matrice s GCxGC. Povećano znanje o biologiji sistema s TOFMS-om visoke rezolucije.

Opširnije...

LabEKO d.o.o.
Trsatska 2c
Tel.: +385 1 3634 433
Fax: +385 1 3634 798
labeko@labeko.hr

© 2015 LabEKO d.o.o.

site by MIDICOM